Örülünk, hogy pihenésének helyszínéül minket választott és bízunk benne, hogy kellemes élményekkel tér majd haza. Kérjük, ossza meg velünk gondolatait, javaslatait, mellyel segíti munkánkat!

Visszavárjuk!

Vendégkönyv bejegyzéseink

További oldalak: 4 oldal, 32 összesen, 1-10«««1234»»»
Név
Időpont2018. május 21. - 21:14
Ország (település)Magyarország - (Sopron)
ÜzenetTalálomra választottuk ezt a fogadót. Isten segítségével a lehető legjobb mellett döntöttünk!!!
A szoba és a fürdőszoba patika tisztaságú volt. A z első benyomás az volt, hogy ez nem fogadó hanem egy öt csillagos szálloda! Ami ezek után következett azt csak szuper latinuszokban lehet említeni.Az étlap óriási választékot mutatott. Az ételeket a zamatosság és a hatalmas adag jellemezte.A kiszolgálás osztályon felüli volt. A tulajdonos házaspár vendégszeretete egyszerűen hihetetlen . Már a bejelentkezéskor úgy fogadtak minket mint ha ezer éve ismernénk egymást.Minden kívánságunkat mosolyogva és kevesen teljesítették. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a fogadót mert ide érdemes betérni.Mi biztosan visszatérünk hozzájuk!!! Ági Guszti
Név
Időpont2017. Augusztus 12. - 13:49
Ország (település)Magyarország - (Ásványráró)
Üzenet2017.augusztus hónapban két éjszakát töltöttünk el a hotelban. A szoba nagyon hangulatos és tiszta. A személyzet maximálisan segítőkész és udvarias. Az étteremben az ételek nagyon finomak, változatosak, és hatalmas adagokat kaptunk. A kert rész gyönyörű.Biztosan visszatérünk. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Név
Időpont2017. június 10. - 08:21
Ország (település)Magyarország - (Győr)
ÜzenetCsodálatos 3 éjszakát töltöttünk a Hotelban.Nagyon kedves a személyzet a felszolgálók a vendégek kedvéve járnak.Az ételről nem is beszélek, ott csak hízni lehet. Nagyon finomak és változatosak az ételek.A tisztaság is kitűnő.Mindenkinek ajánlani tudjuk a Hotelt.
Név
Időpont2015. május 19. - 13:45
Ország (település)Magyar
ÜzenetNagyon kellemes 4 napot töltöttünk Önöknél 2 gyermekünkkel. Családias hangulatban, maximális odafigyelés és kedvességért küldön köszönet az ott dolgozóknak! Őszintén ajánlom mind kisgyermekes családoknak, mind pihenni vágyó idősebbeknek, romantikára vágyó pároknak.
Név
Időpont2014. július 13. - 23:18
Ország (település)magyar - (Hajduböszörmény)
ÜzenetKét evvel ezelött volt $árváron ekkor probaltuk ki először a Tinodi választékát, mondanom se kell nem csalódtunk. Ebben az évben június 28 és július 5 közötti időben voltunk a városukban. Természetes volt, hogy ismét ide fogunk járni vacsorázni. Amit egy héten keresztúl lehetett mindent megkóstoltunk. Azt kell írjam két év mulva is csak ide jövünk vacsorazni. Minden ételük kiváló minőségben volt elkészítve. Az adagok oriasiak voltak. Betegségem miatt kevesebbet tudok fogyasztani, a felégem által választot ételt osztották meg számunkra, de min a két adag óriási mennyiség volt és nagyon izlésesen volt tálalva. A felszolgálók nagyon segítőkészek voltak. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki jó árban akar sokat és nagyon finamat enni. Köszönjük a sok finomságot. Végre egy olyan hely ahol nem csak a pénzét akarják elvenni a vendégnek. Sok vendéget, sok sikert kívanunk. A Dobos család.
Név
Időpont2014. július 12. - 10:17
Ország (település)Magyarország - (Besnyő)
Üzenet2014. július elején töltöttünk Önöknél 4 éjszakát, amely felejthetetlen élmény volt. A szállás szép, tiszta és kényelmes. A reggeli bőséges és változatos. Minden nap ebédeltünk és vacsoráztunk, így jópár ételt kipróbáltunk, melyek nagyon bőségesek és ízletesek voltak. Külön említeném, hogy a felszolgáló személyzet lankadatlan figyelme, udvariassága, rugalmassága, kedvessége dicséretre és elismerésre méltó, ezért nem is mentünk máshová ebédelni, vacsorázni egyszer sem.
Jó egészséget kívánunk és sok erőt, kitartást, hogy ez a páratlan színvonal megmaradjon. Reméljük még találkozunk!
Üdv:Magyar család
Név
Időpont2014. június 11. - 17:42
Ország (település)Magyarország - (Aszófő)
ÜzenetNagyon kellemes hely! Finomak az ételek, és valóban bőséges! Kedves a személyzet, akik rendkívül rugalmasak voltak. A fogadó elérte, hogy még vissza akarjunk menni Sárvárra! Köszönjük!
Név
Időpont2014. április 21. - 22:45
Ország (település)Magyarország - (Sárvár)
ÜzenetKedves Csaba!

Köszönjük elismerő szavait! Igyekszünk Vendégeink igényét mindig maximálisan kielégíteni! Következő alkalommal is várjuk Önöket szeretettel... :)
Üdvözlettel: Góczánné Ildikó
Név
Időpont2014. április 21. - 12:18
Ország (település)Magyarország - (Tatabánya)
ÜzenetÚjra Sárváron töltöttünk 3 napot és hol máshol, mint a Tinódiban vacsoráztunk a húsvéti ünnepek alatt két alkalommal is. Elsőre a már jól bevált Tinódi kétszemélyes tálat rendeltük. Nem csalódtunk, mert minden nagyon finom és kiadós volt, mint legutóbb is. Húsvét vasárnap a párom velővel töltött bordát rendelt. Nekem a választásom a húsvéti töltött karajra esett, melyet a bejárat előtt lévő táblán hirdettek és a nagyon kedves pincér is ajánlotta. Mondanom sem kell nem csalódtunk, mindkét étel a konyha főnököt dicséri. Szerintem a húsvéti töltött karaj maradhatna az étlapon mert nagyon ízletes,. A töltelék a sonka, a torma minden nagyon összeillett és egyik íz sem volt nagyon tolakodó. A velővel töltött borda is nagyon finom volt, a töltelék szinte szét olvadt a szánkban. A kiszolgálás nagyon gyors és udvarias volt. Köszönjük és szeretnénk megköszönni még egyszer a személyzetnek.
További sikereket kívánunk!
Amennyiben újra Sárvárra megyünk, mindenképpen a Tinódi fogadóban fogunk vacsorázni.
Üdvözlettel Pintér Csaba és neje Tatabányáról
Név
Időpont2014. április 19. - 13:11
Ország (település)Magyarország - (Sárvár)
ÜzenetCsak egy javaslatom lenne, újítás a pizzalapon, most már lassan 10, de 5 éve minimum ugyanazok a pizzák vannak az étlapon.
Jók ezek is, de lehetne egy két új íz is.
További oldalak: 4 oldal, 32 összesen, 1-10«««1234»»»
Aktuális ajánlatok

"HELLÓ NYÁR! AKCIÓ"

Pihenjen Sárváron a Tinódi Fogadóban! Biztosan nem bánja meg! A csomag tartalma üdvözlő ital szállás a választott...

Tovább
Még több aktuális ajánlat...
Magyar Deutsch English