Széchenyi páláyzat 2020

Örülünk, hogy pihenésének helyszínéül minket választott és bízunk benne, hogy kellemes élményekkel tér majd haza. Kérjük, ossza meg velünk gondolatait, javaslatait, mellyel segíti munkánkat!

Visszavárjuk!

Vendégkönyv bejegyzéseink

További oldalak: 4 oldal, 35 összesen, 11-20«««1234»»»
Név
Időpont2014. április 21. - 22:45
Ország (település)Magyarország - (Sárvár)
ÜzenetKedves Csaba!

Köszönjük elismerő szavait! Igyekszünk Vendégeink igényét mindig maximálisan kielégíteni! Következő alkalommal is várjuk Önöket szeretettel... :)
Üdvözlettel: Góczánné Ildikó
Név
Időpont2014. április 21. - 12:18
Ország (település)Magyarország - (Tatabánya)
ÜzenetÚjra Sárváron töltöttünk 3 napot és hol máshol, mint a Tinódiban vacsoráztunk a húsvéti ünnepek alatt két alkalommal is. Elsőre a már jól bevált Tinódi kétszemélyes tálat rendeltük. Nem csalódtunk, mert minden nagyon finom és kiadós volt, mint legutóbb is. Húsvét vasárnap a párom velővel töltött bordát rendelt. Nekem a választásom a húsvéti töltött karajra esett, melyet a bejárat előtt lévő táblán hirdettek és a nagyon kedves pincér is ajánlotta. Mondanom sem kell nem csalódtunk, mindkét étel a konyha főnököt dicséri. Szerintem a húsvéti töltött karaj maradhatna az étlapon mert nagyon ízletes,. A töltelék a sonka, a torma minden nagyon összeillett és egyik íz sem volt nagyon tolakodó. A velővel töltött borda is nagyon finom volt, a töltelék szinte szét olvadt a szánkban. A kiszolgálás nagyon gyors és udvarias volt. Köszönjük és szeretnénk megköszönni még egyszer a személyzetnek.
További sikereket kívánunk!
Amennyiben újra Sárvárra megyünk, mindenképpen a Tinódi fogadóban fogunk vacsorázni.
Üdvözlettel Pintér Csaba és neje Tatabányáról
Név
Időpont2014. április 19. - 13:11
Ország (település)Magyarország - (Sárvár)
ÜzenetCsak egy javaslatom lenne, újítás a pizzalapon, most már lassan 10, de 5 éve minimum ugyanazok a pizzák vannak az étlapon.
Jók ezek is, de lehetne egy két új íz is.
Név
Időpont2013. Augusztus 18. - 21:50
Ország (település)Magyarország - (Isztimér)
ÜzenetKedves Fogadó!

2 éjszakát töltöttem el Önöknél a párommal és a 2 éves kisfiammal. Nagyon jól éreztük magunkat. Az ételek bőségesek és nagyon ízletesek. A kiszolgáló személyzet pedig egyszerűen fantasztikus segítettek mindenben. Kedvesek, aranyosak és nagyon nagyon segítőkészek. Köszönöm szépen a munkájukat. Ha jövő évben Sárvárt választjuk nyaralásunk helyéül biztos Önöket választjuk.

Tisztelettel Horváth Anett
Név
Időpont2013. Augusztus 18. - 17:34
Ország (település)Magyarország - (Dunaharaszti)
ÜzenetKedves Ildikó és Tibor!

Egy felejthetetlen hetet töltöttünk ebben a családias fogadóban! Ez az első olyan hely a nyaralásaink során, ahová visszatértünk! (reméljük, hogy nem utoljára!) Mindennel messzemenőleg meg voltunk elégedve, különösen a felszolgálók kedvességével, szolgálatkészségével és rátermettségével! A konyhafőnök Úrnak és az összes konyhai dolgozónak is köszönettel tartozunk! A kisgyermekesek kívánságait is maximálisan igyekeztek teljesíteni, nem ismerve lehetetlent! Ezért mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Tinódi Fogadót, akik kellemes környezetben, színvonalas pihenésre vágynak! Köszönünk még egyszer mindent! A mielőbbi viszontlátásig: Tamás, Éva és Fanni
Név
Időpont2013. Augusztus 03. - 18:41
Ország (település)Magyar - (Bicske)
ÜzenetTisztelt Fogadó!

A mai nappal jöttünk el Önöktől (család, egy kis gyerekkel), és maximálisan elégedettek voltunk mindennel. Kedvesség, bőséges ételek,tisztaság. És nem utolsó sorban a háttérben dolgozók (konyhai dolgozók,takarító személyzet) munkáját is köszönjük, hisz nekik is köszönhetjük hogy jól éreztük magunkat! Amennyiben legközelebb Sárvárt választjuk üdülési célpontnak, mindenképpen Önöket választjuk!
Nyugodt szívvel ajánlani tudjuk mindenkinek a Fogadót, aki itt szeretné eltöltené a nyaralását, vagy csak egy kis pihenésre vágyik.

Tovább is sok sikert, és jó munkát kívánunk Mindenkinek!
Név
Időpont2013. június 29. - 17:44
Ország (település)Magyarország - (Szigetszentmiklós)
ÜzenetTisztelt Tinódi Fogadó!
Két éjszakát töltöttünk Önöknél, 2 gyermekkel. Minden tekintetben maximálisan meg voltunk elégedve! A szállás tiszta és kényelmes. Az éttermi kiszolgálás gyors, pontos; az ételek nagyon finomak, bőségesek. Mindenkinek csak ajánlani tudom!! További jó munkát kívánok Önöknek! Szilvia
Név
Időpont2013. április 07. - 11:34
Ország (település)Magyaroroszág - (Sárvár)
ÜzenetÖrülünk, hogy ízlett a pizza. Köszönjük elismerő szavait, máskor is szeretettel várjuk éttermünkben, vagy megrendelését... :)
Név
Időpont2013. április 06. - 18:46
Ország (település)Magyarország - (Sárvár)
ÜzenetMa rendeltünk 2 db pizzát és nagyon finom volt köszönjük
Név
Időpont2013. március 31. - 11:55
Ország (település)Magyarország - (Székesfehérvár)
ÜzenetMi a rejtvényfejtő versenyre érkeztünk Sárvárra,március 23-án szálltunk meg Önöknél..Az étel nagyon finom volt, a kiszolgálással és a szállással is elégedettek voltunk.Köszönjük ezt az élmény!További jó munkát kívánunk Önöknek!

Üdvözlettel:Ibolya
További oldalak: 4 oldal, 35 összesen, 11-20«««1234»»»
Magyar Deutsch English