Széchenyi páláyzat 2020

Örülünk, hogy pihenésének helyszínéül minket választott és bízunk benne, hogy kellemes élményekkel tér majd haza. Kérjük, ossza meg velünk gondolatait, javaslatait, mellyel segíti munkánkat!

Visszavárjuk!

Vendégkönyv bejegyzéseink

További oldalak: 4 oldal, 35 összesen, 21-30«««1234»»»
Név
Időpont2013. Január 06. - 18:31
Ország (település)Magyar - (Sárvár)
ÜzenetKedves Tinódi Fogadó!

December 22.-én voltunk Önöknél Párommal, és gyermekemmel. Úgy gondoltam írok Önöknek, hogy ezúton is megköszönjük a kiváló ételeket, a kiváló felszolgálást, és nem utolsó szempont a kiváló hangulatos zene amit a royal zenekar nyujtott nekünk. Nagyon jól éreztük magunkat, és mihamarabb szeretnénk visszatérni Önökhöz!!!!! Üdvözlettel: Nagy Imréné Julika, és családja!
Név
Időpont2012. június 24. - 16:21
Ország (település)Magyarország - (Sárvár)
ÜzenetKedves Natasa!

Nagyon sajnáljuk, hogy nem sikerült helyet találniuk kerthelyiségünkben. Mivel tegnap este egy nagyon kellemes programot szerveztünk, ezért valóban minden asztal foglalt volt, főleg helyi vendégek foglaltak előre. Mi nem teszünk különbséget magyar és külföldi, turista és helyi vendég között, mindenkit szívesen látunk éttermünkben. Tudomásom szerint a borozó részben volt még szabad asztal, amelyet fel is ajánlottak Önöknek, de természetesen megértjük, ha szabadtéren akartak vacsorázni. Sárváron minden vendéglátóhely szívesen várja a turistákat, úgyhogy örülünk, hogy sikerült mégiscsak egy jót vacsorázniuk. :)
Név
Időpont2012. június 23. - 21:54
Ország (település)Magyarország - (Székesfehérvár)
ÜzenetCsaláddal voltunk itt Sárváron egy hosszú hétvégén! Interneten néztük ki az éttermüket ,majd elmentünk személyesen ahol csalódás ért minket! Helyet kerestünk és minden asztalon foglalt tábla volt , a pincér nem tudott biztosítani egy asztalt részünkre. Nagy szégyen hogy nem kellet a mi pénzünk,biztos ha külföldiek lettünk volna akkor találtak volna szabad asztalt. A másik meg,hogy simán letegeztek. Meg van a véleményem az éttermükről ! Más étteremben viszont szívesen láttak és még az ételük is finom volt!
Név
Időpont2012. június 03. - 18:51
Ország (település)Magyarország - (Tatabánya)
ÜzenetKét alkalommal vacsoráztunk a párommal Önöknél 2012 jún 1-jén és 2-án.. Elmondhatjuk, hogy a Tinódi-tál nagyon finom, ízletes és nagyon bőséges volt. A kiszolgálás nagyon szívélyes, udvarias, gyors és pontos volt. A második alkalommal a velővel töltött borda és a Zsivány ragu nagyon finom és ízletes volt ami dícséret a szakácsnak. Mindennel nagyon elégedettek voltunk. ( OTP Szép kártyával is lehetett fizetni) Amikor Sárváron járunk mindenképpen ott fogunk vacsorázni. Köszönet mindenért. És csak így tovább.
Név
Időpont2012. április 06. - 14:06
Ország (település)Magyaroroszág - (Sárvár)
ÜzenetKedves Horváth Család! Nem csak csak a pozitív véleményeket jelentetjük meg oldalunkon, kíváncsiak vagyunk a negatív kritikákra is, hiszen abból tudunk tanulni és segítségével javíthatjuk a hibákat. Sajnáljuk, hogy nem voltak elégedettek szolgáltatásunkkal. Az étterem berendezését és küllemét tekintve igyekszünk kellemes légkört teremteni, folyamatosan újítani, tisztán és jó állapotban tartani. Nemrég volt festés és felújítás, nekünk nagyon tetszik így. :) Természetesen mindenkinek más az ízlése, nem biztos, hogy egyezik az Önök a véleménye a miénkkel. Az ízekkel ugyanez a helyzet. Általában dicsérik a konyhánkat, de "ahány ház, annyi szokás" , elképzelhető, hogy Önök más ízvilágot kedvelnek. Még egyszer SAJNÁLJUK, hogy nem sikerült kivívnunk az Önök tetszését! Minden jót kívánunk!
Név
Időpont2012. április 06. - 07:49
Ország (település)Magyarország - (Kecskemét)
ÜzenetTisztelt éterem vezető, átutazoba voltunk nem nyerte el az izlésünket a konyhályuk , sajnos csak a jó véleményeket teszik közzé azért is irtam.Egy kicsit lepusztult a belseje is valamivel feldobhatnák, nekünk ugy ajánloták de nem jött be. Sajnáljuk!!!
Név
Időpont2012. március 12. - 13:57
Ország (település)Magyarország - (Komárom)
Üzenet2012. március 9.-én 1 éjszakát töltöttünk Önöknél. Nagyon jól éreztük magunkat. A szoba tiszta volt és tágas. Az ételek kiválóak, nagy adagok. A személyzet kedves és segítőkész volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, amennyiben lehetőségünk lesz, mi is visszatérünk.
Név
Időpont2011. szeptember 05. - 15:06
Ország (település)Magyar
ÜzenetKöszönet az Önöknél eltöltött két éjszakáért! A kerthelyiségben fogyasztott ételek nagyon finomak és laktatóak voltak. A pincérek kedvessége és gyerekszeretete példás minden tekintetben. Rövidre tervezett nyaralásunk jövőre legalább egy hetesre tervezzük, mert Sárvárból és a Tinódi Fogadóból ennyi nem elég...
Üdv, Süle család
Név
Időpont2011. szeptember 04. - 17:30
Ország (település)Magyarország - (Tótvázsony)
Üzenet2011. szept. 3.-án csak egy éjszakát töltöttünk itt, de nagyon jól éreztük magunkat. A szállás olyan, amilyennek vártuk. Kényelmes és főleg tiszta.
Az ételekről csak jót tudok mondani. A félpanziós ellátás nagyon finom és bőséges volt. A reggeliről is ugyanezt tudom elmondani. A személyzet pedig végtelenül kedves és segítőkész. Köszönjük szépen! Ha lehetőségünk lesz rá, jövünk máskor is.
Név
Időpont2011. július 11. - 19:11
Ország (település)Magyarország - (Budapest)
ÜzenetKedves Ildikó, Tibor, Gréti ls Gábor!

Évről évre kitűnően érezzük magunkat, idén is nagyon várjuk az augusztusi 10 napot. Mindenkinek ajánlani tudom, hogy pár napot töltsön el a fogadóban, ilyen kiváló konyhát, remek ki- és felszolgálást kis hazánkban még nem tapasztaltunk.
További oldalak: 4 oldal, 35 összesen, 21-30«««1234»»»
Magyar Deutsch English